Hankinta

Oppimiskeskus hankkii Aalto-yliopiston tutkimuksen, taiteen tekemisen, opetuksen, opiskelun ja yhteiskunnallisen tehtävän kannalta keskeistä tutkimuskirjallisuutta, aikakausjulkaisuja ja tietokantoja asiakkaidensa käyttöön.


Hankinta | Lahjoitukset


 

Oppimiskeskuksen omiin kokoelmiin hankittavan aineiston valinnan perustana ovat sen kokoelmapolitiikassa määritellyt periaatteet sekä erityisesti Aalto-yliopiston tutkijoilta ja opiskelijoilta saatava palaute ja hankintaehdotukset. 

Ehdota kirjaa hankittavaksi oppimiskeskuksen kokoelmaan:

Ehdota lehteä tai tietokantaa hankittavaksi oppimiskeskuksen aineistovalikoimaan:

  • Lähetä toiveesi ja perustelut osoitteella e-resources [at] aalto [dot] fi 
  • Lisätietoja lehtikokoelmista tästä
  • Lisätietoja tietokannoista tästä

Ilmoita meille opetuksessa käyttämäsi kurssikirjat (Aalto-yliopiston henkilökunta):

  • Ilmoituksen kurssikirjasta voi tehdä lomakkeella tästä
  • Lisätietoja palveluta tästä

Oppimiskeskus välittää asiakkailleen aineistoja myös muista kotimaisista ja ulkomaisista kirjastoista. Aineistopyynnöt ovat Aalto-yliopiston tutkijoille ja muulle henkilökunnalle maksuttomia. Lisätietoja aineistonvälityspalveluista löydät tästä.

Aalto-yliopiston tutkijat ja muu henkilökunta voivat tilata tarvitsemansa aineiston Aalto-suora-palvelun kautta. Lisätietoja Aalto-suora-palvelusta löydät tästä.

Aalto-yliopiston tutkijat ja muu henkilökunta voivat myös ostaa kirjoja itselleen ja yksikköönsä oppimiskeskuksen hankintapalvelun välityksellä.

Lahjoitukset

Aalto-yliopiston oppimiskeskus vastaanottaa sellaisia kirja-, lehti- ja muita tietoaineistolahjoituksia, jotka täydentävät tai korvaavat nykyisiä kokoelmia. Lahjoitettu aineisto on kirjaston omaisuutta ja oppimiskeskus päättää, mitä osia siitä ja missä aikataulussa liitetään kokoelmiin.

Lahjoituksiin liittyen ota yhteyttä: kirjahankinta-otaniemi [at] aalto [dot] fi

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 03.10.2016.